Materiaalien vastaanotto

Seinäjoella otamme vastaan veloituksetta metallia, keräyspaperia, pahvia, loisteputkia, akkuja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua. Suuremmista metallieristä (yli 1000 kg) hyvitämme päivän hinnan mukaan. Ruostumattomasta ja esimerkiksi alumiinista hyvitämme jo pieneristäkin. Meille voitte tuoda myös pieneriä esimerkiksi styroksia, polttojaetta, puuta, puupohjaista jätettä, lasia sekä posliinia ja muovia. Näistä perimme pienerämaksun.

 

Ylistaron Teräsmäen lajittelulaitoksessamme otamme vastaan polttojaetta, kiviaineksia, puuta, puupohjaista jätettä, rakennusjätettä, kantoja, lasia ja metallia. Jätekuormat punnitaan aina vaa’alla. Vaa’alle tullessanne pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan kuorman sisällön, punnituksen jälkeen saatte vaakatoimitsijalta ohjeet kuorman purkua varten. Kuorman purun jälkeen vaa’alla otetaan vielä auton tyhjäpaino. Tämän jälkeen saatte tositteen, mistä löytyvät punnitustapahtuman tiedot.

 

Toivomme jätteenkäsittelyalueilla yhteisten turvallisuusohjeiden noudattamista. Opasteet löydätte heti alueelle tullessanne. Esimerkiksi tupakointi on sallittu vain siihen osoitetuilla tupakointipaikoilla. Kiitos huomaavaisuudestanne.

 

Jätekuormissa on huomioitava, että erilliskerättäviä materiaaleja ovat ongelmajätteet, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, kestopuu sekä loisteputket.

Molemmat toimipisteemme ovat avoinna arkisin klo 7-16.30.

Materiaalien vastaanotto 

Molemmat toimipisteemme ovat avoinna arkisin klo 7-16.30.

 

Seinäjoella otamme vastaan veloituksetta metallia, keräyspaperia, pahvia, loisteputkia, akkuja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua.

 

Suuremmista metallieristä (yli 1000 kg) hyvitämme päivän hinnan mukaan.

 

Ylistaron Teräsmäen lajittelulaitoksessamme otamme vastaan polttojaetta, kiviaineksia, puuta, puupohjaista jätettä, rakennusjätettä, kantoja, lasia ja metallia.

 

Jätekuormat punnitaan aina vaa’alla. 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito