Pohjanmaaksi

Jätekuljetukset ja keräys

Ammattitaitoiset kuljettajamme palvelevat teitä joka arkipäivä. Pakkaaja-automme ajavat pääsääntöisesti klo 7-15.30 aikavälillä. Pakkaaja-automme keräävät pahvia, paperia, polttojaetta, lasia, metallia, biojätettä, muovia ja kaatopaikkajätettä sekä käytettyä kasviöljyä. Jätteitä keräämme säännönmukaisilla reiteillä eri viikonpäivinä eri kunnissa. Tyhjennämme myös syväkeräyssäiliöitä asian-mukaisella tyhjäyskalustolla.

Käytössämme on myös nelilokeropakkaaja, joka mahdollistaa esimerkiksi metalli, lasi-, polttojae- ja biojäteastioiden tyhjäykset samalla kertaa. Jokainen astia tyhjätään eri lokeroon ja toimitetaan jatkokäsittelyyn lajittelulaitokseemme. Materiaaleja noudamme yhteisesti sopimamme tyhjäysvälin mukaisesti. Mikäli tarvitsette ylimääräisiä tyhjennyskertoja, esimerkiksi siivoustalkoiden johdosta, tyhjäämme astianne joustavasti ja nopeasti. Ottakaa aina yhteys toimistoomme, niin sovitaan aikataulusta.

Vaihtolava-autot ajavat kahdessa vuorossa, myös siis ilta-aikaan. Vaihtolava-ajoista kerromme lisää vaihtolavapalvelut – osiossa.

Jätekuljetusajoneuvot

Toimimme vanhan Vaasan läänin alueella, noin 26 kunnan alueella.

Kalustomme: